Χαλάει ο καιρός

Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή και άνεμοι 5 μποφόρ για την Τρίτη

Από το πρωί της Τρίτης ο καιρός αναμένεται να χαλάσει, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ κάνει λόγο για σταδιακή μεταβολή του καιρού από τα δυτικά και τα βόρεια ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της αυριανής ημέρας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.  Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο.

Πιο αναλυτικά την Τρίτη από τις πρωινές ώρες το Ιόνιο και βαθμιαία την υπόλοιπη δυτική Ελλάδα με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Από το μεσημέρι τη Θεσσαλία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και σταδιακά τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία στην Παραμυθιά θα κυμανθεί απο 3 μέχρι και 12 βαθμούς κελσίου, η βροχή αναμένεται να σταματήσει αργά το απόγευμα της Τρίτης, αλλα οι άνεμοι 5 μποφορ θα επικρατήσουν σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

In this article

Join the Conversation