Με τον πολιτιστικό σύλλογο Παγκρατίου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κουτσής

Δελτίο τύπου

Με το Δ.Σ ενός ιστορικού και δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου συναντήθηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Τάκη Χρήστου και Θόδωρο Μπρέστα την Τετάρτη το απόγευμα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παγκρατίου, ενημέρωσαν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις πολύμορφες δράσεις του συλλόγου όπως το χορευτικό τμήμα, τις εκδηλώσεις, τις ενημερώσεις σε ιατρικά θέματα, την διοργάνωση αιμοδοσιών, τις διάφορες εθελοντικές δράσεις κ.α. Τόνισαν ότι όλες αυτές οι σημαντικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται χάρη στην διάθεση των μελών του συλλόγου παρότι οι εγκαταστάσεις βρίσκονται πολύ μακριά από τις ανάγκες της εποχής.

Τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωση εξήραν το ρόλο του συλλόγου και τόνισαν πως ο πηγαίος εθελοντισμός πρέπει να βαδίζει χέρι- χέρι με τη συλλογική οργάνωση και τις λαϊκές διεκδικήσεις διότι οι διάφορες δημοτικές αρχές «κακομαθαίνουν» και αποσύρονται από τον κοινωνικό και προνοιακό τους ρόλο. Ειδικά με τον Κλεισθένη, τον οποίο εκθειάζουν όλοι οι άλλοι δημοτικοί συνδυασμοί και υποψήφιοι δήμαρχοι, η κατάσταση θα επιδεινωθεί μιας που οι Δήμοι θα μετατραπούν ακόμη περισσότερο σε φοροεισπράκτορες και «αλιείες» επιχειρηματιών που προφανώς θα ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος.

Ακολούθησε μια άκρως αναλυτική συζήτηση για διάφορα σοβαρά θέματα της περιοχής με άξονες από την μία την νεολαία (ανεργία, ελαστική απασχόληση, μετανάστευση) και από την άλλη την άμεση ανάγκη λειτουργίας δημόσιου γηροκομείου στην Παραμυθιά.

Τέλος οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν τα μέλη του συλλόγου να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο στις τοπικές εκλογές και το ΚΚΕ σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

In this article

Join the Conversation