Ο Δημήτρης Σακαρέλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον Γιώργο Ζάψα

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ανακοινώνω, οτι αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του επικεφαλής της παράταξης “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ” και υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου κου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΨΑ να συμμετάσχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ασχολούμενος τριάντα χρόνια σαν γεωπόνος και γνωρίζοντας την δυσμενή κατάσταση από πρώτο χέρι στην πρωτογενή παραγωγή, την οποία στον τομέα της κτηνοτροφικής παραγωγής επιδείνωσε και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΩΔΩΝΗΣ, πιστεύοντας ακράδαντα ότι υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της αλλά παραμένουν αναξιοποίητες, έκρινα ότι δεν πρέπει να μείνω αδρανής.

Η ψήφιση του <<ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1>> δημιουργεί νέα δεδομένα στην Αυτοδιοίκηση. Προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις είναι αναγκαία η συζήτηση, η συνεργασία, η συναίνεση και η σύγκλιση των απόψεων. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΨΑΣ με την δική του αγωνιστικότητα έχει αποδείξει έμπρακτα οτι είναι ικανός να τα κάνει πράξη.

Σήμερα η Ήπειρος έχει ανάγκη μια σύγχρονη περιφέρεια η οποία θα δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας και μόνο το “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ”, μπορεί και θέλει να το κάνει πράξη.

Στηρίζουμε το “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ” και τον ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΨΑ για:
• μια Ήπειρο της Αλληλεγγύης
• μια Ήπειρο της Δημιουργίας
• μια Ήπειρο με Προοπτική
• μια Ήπειρο του 2020 και όχι του παρελθόντος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ
Γεωπόνος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σουλίου.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό <<ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ>>

In this article

Join the Conversation