Καταγγελουν προέδρους κυνηγετικών συλλόγων οι υποψήφιοι του Ριζοπουλου στην Θεσπρωτία

Για φασιστική συμπεριφορά

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσπρωτίας του συνδυασμού «Ορίζοντες Ηπείρου» καταγγέλλουμε την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, από πλευράς του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών και Αντιδημάρχου, κ. Πέτρου Κατσάρη,  καθώς και του Προέδρου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κ. Ηλία Παπαγρηγορίου, που επέδειξαν, εκτός από το χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας,  και στο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών,  το Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, προς τους υποψηφίους  περιφερειακούς συμβούλους των «Οριζόντων Ηπείρου», απαξιώνοντάς μας και εμποδίζοντάς μας να εισέλθουμε στο χώρο της εκδήλωσης.

Μιας εκδήλωσης φιέστα του απερχόμενου περιφερειάρχη και του συνδυασμού του, με διοργανωτές τους Προέδρους κ.κ. Παπαγρηγορίου,  Κωλέτα και Κατσάρη, ερήμην και σε βάρος των μελών του Κυνηγετικού Κινήματος!!!

Ντροπή και αίσχος!!!

Τέτοιες «φασιστικές» συμπεριφορές  προσβάλλουν εσάς τους ίδιους και είναι κρίμα, γιατί θίγετε τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου,  ενός Συλλόγου με μαζικότητα, πολυετή πορεία και πλούσιες δράσεις.

Το  λιγότερο  που θα μπορούσατε  να κάνετε κύριοι , ως  Διοικητικά Συμβούλια, είναι  να ζητήσετε, τουλάχιστον, συγγνώμη  για την απαράδεκτη, αγενή και προκλητική  σας συμπεριφορά, για να μην πούμε πως πρέπει  να παραιτηθείτε…

Ελπίζουμε  τα μέλη των  Συλλόγων σας στις  προσεχείς εκλογές να  το λάβουν σοβαρά υπόψη  τους και να επιλέξουν ανθρώπους   «ακέραιους» και σοβαρούς για να τους  εκπροσωπήσουν στα επόμενα Δ.Σ.!!!

Οι καταγγέλλοντες

-Ανυφαντής Σπύρος

-Βλάχος Σπύρος

-Γκραμπρέλας Δημήτρης

-Κυβράνογλου Βασιλική

-Μπαζίνα Αικατερίνη

-Τάτση Μάγδα

In this article

Join the Conversation