Με το ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κουτσής

Δελτίο Τύπου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κουτσής και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Μπρέστας επισκέφτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το στάδιο 49 Προκρίτων και συναντήθηκαν με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου “Σούλι”.

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξήραν το έργο που γίνεται στο σωματείο, την πολύ καλή πορεία της ομάδας, τη δουλειά στα “φυτώρια” αλλά και το καλό κλίμα του φιλάθλου κοινού της πόλης.

Στη συνέχεια η κουβέντα επικεντρώθηκε στα σοβαρά προβλήματα υποχρηματοδότησης του ερασιτεχνικου αθλητισμού, στην έλλειψη προσωπικού στο γήπεδο, στα ζητήματα συντήρησης των εγκαταστάσεων και στον εθελοντισμό των μελών του ΔΣ του Συλλόγου που υποκαθιστά σε πολλές λειτουργίες το κράτος, τοπικό και κεντρικό.

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν τα μέλη του σωματείου να δουν τα παραπάνω προβλήματα υπό το πρίσμα των πολιτικών αιτιών που τα γεννούν και να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση ώστε και στο Δήμο και στην περιφέρεια να δοθεί αποφασιστικός αγώνας για τη στήριξη του ερασιτεχνικου αθλητισμού.

In this article

Join the Conversation