Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο Φάνης Μπέλλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την προσχώρηση του δημοτικού συμβούλου Φάνη Μπέλλου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Η Φάνης Μπέλλος, υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 13 έτη εκ των οποίων τα 2 ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ επί 4 έτη υπήρξε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου. Επίσης υπήρξε Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς επί 3 θητείες και μέλος του Δ.Σ του ΑΠΣ Σουλίου Παραμυθιάς επίσης επί 3 θητείες. Επαγγελματικά εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρία του κλάδου των κατασκευών.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Φάνη Μπέλλο στην ομάδα μας. Ο Φάνης με πολυετή πείρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως άριστος γνώστης της λειτουργίας των Δήμων, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο σε θέματα λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής, όσο και σε θέματα καθημερινότητας άλλα και ανάπτυξης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

In this article

Join the Conversation