Για τους 300 της Βουλής. Του Γρηγόρη Μάρκου

"Η χώρα εχει ανάγκη ανάπτυξης και οχι μαρασμού"

Κύριε Διευθυντά και αγαπητοί αναγνώστες, παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια ότι το καρκίνωμα για την ανάπτυξη της χώρας μας είναι τρεις δημόσιες υπηρεσίες.

Πρώτον η Αρχαιολογία δεύτερον η Δασική υπηρεσία και τρίτον το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα το ελληνικό. Εδώ και τόσα χρόνια, 12 και παραπάνω δημοπρατήθηκε και με καλή προσφορά για τον τόπο και ακόμη τίποτε. Εδώ βρήκαν δέντρα εκεί βρήκαν τούβλα παραπέρα αέρακοπανιστό.

Αναγκάζομαι για άλλη μία φορά να πω για τους τριακόσιους που κυβερνούν τη χώρα, δεν ενδιαφέρονται που τους κοροϊδεύουν οι υπηρεσίες;

Αρκετά, ήρθε η ώρα να πάρουν αποφάσεις με νομοσχέδιο στη Βουλή εφόσον πρόκειται για δημόσιο έργο κοινωφελές μικρό ή μεγάλα να μηνέχουν παρέμβαση κανένας απολύτως.

Η χώρα έχει ανάγκη ανάπτυξης και όχι μαρασμού. Εμπρός λοιπόν, τι περιμένετε, από σας περιμένει η χώρα για αυτό σας στείλαμε στη Βουλή να κάνετε εκείνο που πρέπει, το καθήκον σας και όχι να τα βάλετε μεταξύ σας. Η χώρα θέλει την πρόοδο και όχι το σκοτάδι.

Προχωρήστε λοιπόν να κάνετε το καθήκον σας στην πατρίδα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ας κάνουν στον ιδιωτικό τομέα τους, όχι να έχουνδικαιώματα παρεμβάσεως και να κρατάνε τη χώρα πίσω τόσα χρόνια στο σκοτάδι.

Εξω λοιπόν οι ζημιογόνες υπηρεσίες από το δημόσιο στα έργατου Δήμου που αφορά κοινή ωφέλεια -έξω έξω έξω. Κάντε νομοθέτημαστη Βουλή, εμπρός από εσάς εξαρτάται τι περιμένετε!

Διατελώ με εκτίμηση

Μάρκου Γρηγόριος αιωνόβιος παρατηρητής

In this article

Join the Conversation