Γώγος | «Η ενίσχυση των αστυνομικών, είναι ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών»

Δελτίο Τύπου

Τα προβλήματα που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό στο Δήμο Σουλίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Γώγος, με τον Υποδιευθυντή του Α.Τ. Παραμυθιάς κ. Χρήστο Γρίβα και Αστυνομικούς Υπαλλήλους.

Με μέλη, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δύναμης Ελπίδας, συζήτησαν θέματα που αφορούν στις ελλείψεις σε προσωπικό, τις κτηριακές υποδομές, τον εξοπλισμό για την ασφάλεια των αστυνομικών στελεχών, καθώς και τις προκλήσεις για αποτελεσματική αστυνόμευση σε όλη την έκταση του Δήμου με οχήματα τα οποία θα έπρεπε να είχαν από καιρό αποσυρθεί.

Όπως υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ν. Γώγος «Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις υπηρετώντας τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες μας, χωρίς τα κατάλληλα μέσα.» και συμπλήρωσε «Ως Δύναμη Ελπίδας θα συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί μας. Ακόμη και με ίδιους πόρους, η επόμενη Δημοτική Αρχή θα εξασφαλίσει τον αναγκαίο εξοπλισμό για να κάνουν τη δουλειά τους, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Βασικός στόχος μας να χαλυβδώσουμε την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας».

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον το οποίο δείχνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου κ. Ν. Γώγος και τα μέλη του συνδυασμού του για τα προβλήματά τους.

Γραφείο Τύπου

In this article

Join the Conversation