H Λαϊκή Συσπείρωση για τις ανοιχτές εκδηλώσεις- συζητήσεις σε Ψάκα και Γκρίκα

Δελτίο Τύπου

Ανοιχτές εκδηλώσεις- συζητήσεις για τις εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο καφενείο «η Συνάντηση» στην Ψάκα και στην ταβέρνα του Βασίλη Τσε στην Γκρίκα την Τρίτη το βράδυ. Στις εκδηλώσεις που παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Κουτσής ενώ παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα και άγγιξε πολλά ζητήματα τόσο τοπικού όσο και γενικού πολιτικού χαρακτήρα. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα οδοποιίας σε όλη την περιοχή, η κατασκευή του Εμπορευματικού, ο κόμβος της Εγνατίας οδού, η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα, η ανεργία, η υπογεννητικότητα, η εικόνα εγκατάλειψης της υπαίθρου αλλά και η πρόωρη αποπληρωμή των δανείων προς ΔΝΤ από τα ματωμένα πλεονάσματα από την ψευτο-αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης άκουσαν τα παράπονα και τις προτάσεις των κατοίκων και τους κάλεσαν να συνδέσουν τα τοπικά ζητήματα με την ευρύτερη πολιτική κατάσταση ώστε να εντοπίσουν τους πραγματικούς «ενόχους». Να μην δώσουν άλλη ευκαιρία σε όλους αυτούς που στήριξαν και εφάρμοσαν όλες αυτές τις καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, του μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Τέλος τόνισε ότι λύση δεν είναι η μοιρολατρία, ο συμβιβασμός και «το μικρότερο κακό» αλλά η αντεπίθεση για τη διεκδίκηση όρων ζωής και εργασίας 21ου αιώνα και η στήριξη των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωση στις τοπικές εκλογές και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές.

In this article

Join the Conversation