Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη o Κωνσταντίνος Ιωάννου

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση του Κωνσταντίνου Ιωάννου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ασχολείται επαγγελματικά με την πρωτογενή παραγωγή ως αγρότης, ενώ είναι και ιδιοκτήτης καταστήματος αγροτικών ειδών. Έχει υπάρξει αντιπρόεδρος στην κοινότητα της Γλυκής, εκλεγμένο μέλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Ιωάννου στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε να δίνουμε βαρύτητα στην δημιουργία ενός ψηφοδελτίου, αντιπροσωπευτικού των επαγγελμάτων της τοπικής κοινωνίας. Ο Κωνσταντίνος θα συμβάλει στην υλοποίηση των προγραμματικών μας θέσεων, σε σχέση με την αναπτυξιακή πολιτική μέσω της πρωτογενούς παραγωγής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής, εκτός από τον Κωνσταντίνο Ιωάννου, έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:
Φώτη Δημητρίου, Παναγιώτη Ευαγγέλου, Βασιλική Διαμάντη, Χρήστο Αθανασίου, Βασίλη Καλόγηρο, Αθανασία Μήτση Γεωργίου,  Φάνη Μπέλλο, Παναγιώτη Παππά, Ανδρέα Γκέγκα, Μαρία Ντρίτσου, Σοφία Γιάγκα, Θωμά Μπόλωση, Βασίλειο Τσουγκάρη, Κώστα Παππά, Θωμά Φράγκο και Αλεξάνδρα Δημητρίου.

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού.

Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

In this article

Join the Conversation