Συνάντηση Καραγιάννη με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς

Δελτίο Τύπου

Με τον Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς καθώς και με προσωπικό της υπηρεσίας, συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική δημόσια δομή υγείας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και σε ανθρωπινό δυναμικό.

Όπως ανέφερε ο Συντονιστής του Κ.Υ κ. Γεώργιος Λύγκας, τα προβλήματα εστιάζονται στο κτιριακό της υπηρεσίας, στις κενές θέσεις ιατρικού προσωπικού, στις μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού σε άλλα Κ.Υ καθώς και στην έλλειψη εξοπλισμού τόσο στο Κ.Υ όσο και στα Περιφερειακά Ιατρεία. Επίσης τόνισε πως με την συμβολή χορηγών καλύπτονται πολλά κενά και αλλάζει η εικόνα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό χώρο του κτηρίου.

«Μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να σας συγχαρώ για το σημαντικό έργο και την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των δημόσιων δομών υγείας. Έχετε καταφέρει με προσωπική εργασία και με συστράτευση ενός σημαντικού αριθμού εθελοντών και χορηγών, να αναμορφώσετε σε μεγάλο βαθμό το Κέντρο Υγείας μας και γιαυτό σας ευχαριστούμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, με αφορμή την συνάντηση στο Κ.Υ. Παραμυθιάς.

«Γνωρίζω πως με αλλεπάλληλα έγγραφα το κέντρο υγείας Παραμυθιάς ζητάει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, την προκήρυξη 7 θέσεων γιατρών για την κάλυψη οργανικών θέσεων. Είναι ένα αίτημα που θα πρέπει να κινητοποιήσει άπαντες για την υλοποίηση του» σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου.

Αναφερόμενος στο ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, ο Γιάννης Καραγιάννης σημείωσε πως «επρόκειτο για μια ζωτικής σημασίας δομή υγείας, που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να συγχαρούμε όλους όσους συνέδραμαν στην δημιουργία του τομέα στην πόλη μας».

«Εμείς ως η επόμενη Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τα αιτήματά σας για την στελεχιακή επάνδρωση με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και αυτό για εμάς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα» σημείωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος τόνισε πως «στεκόμαστε αρωγοί στο έργο που επιτελείτε με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα δε των ευπαθών ομάδων που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη, άλλα και των κάτοικων των ποιο απομακρυσμένων περιοχών του Δήμου μας».

Οι συναντήσεις του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με φορείς του τόπου μας, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα

 

In this article

Join the Conversation