Στα Σουλιωτοχώρια ο Ηλίας Κουτσής

Στο επίκεντρο η εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής, η δύσκολη καθημερινότητα και τα προβλήματα των κτηνοτρόφων

Περιοδεία στα Σουλιωτοχώρια, την Κυριακή το πρωί, πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή ο οποίος συνοδευόταν από πολλούς υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Τα μέλη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφτηκαν κατά σειρά τον Αυλότοπο, τους Κουκουλιούς, το Τσαγγάρι και την Φροσύνη όπου και μίλησαν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις στα καφενεία των χωριών.

Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα και άγγιξε πολλά ζητήματα τόσο τοπικού όσο και γενικού πολιτικού χαρακτήρα. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι (τιμή γάλακτος και κρέατος, φορολογικό, ασφαλιστικό κ.α), η εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής, η δύσκολη καθημερινότητα, η ανεργία, η υπογεννητικότητα.

Τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης άκουσαν τα παράπονα και τις προτάσεις των κατοίκων και τους κάλεσαν να συνδέσουν τα τοπικά ζητήματα με την ευρύτερη πολιτική κατάσταση ώστε να εντοπίσουν τους πραγματικούς «ενόχους». Να μην δώσουν άλλη ευκαιρία σε όλους αυτούς που στήριξαν και εφάρμοσαν όλες αυτές τις καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, του μικρομεσαίους επαγγελματίες. Τέλος τόνισαν ότι λύση δεν είναι η μοιρολατρία, ο συμβιβασμός και «το μικρότερο κακό» αλλά η αντεπίθεση και η στήριξη των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωση στις τοπικές εκλογές και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές.

In this article

Join the Conversation