Γώγος | «Ο Τουρισμός είναι συνυφασμένος με την ανάπτυξη του Δήμου Σουλίου»

Δέσμευση για την για τη θεσμοθέτηση Αντιδημάρχου Τουρισμού, σε συνάντηση μελών της Δύναμης Ελπίδας με εκπροσώπους του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού «Ο ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ» συναντήθηκε ο επικεφαλής της Δύναμης Ελπίδας, Νίκος Γώγος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Απόστολος Φούρκας, ο Αντιπρόεδρος Φωτίου Ηλίας και ο Ταμίας Τζούνας Μιχάλης.

Κατά την συνάντηση υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος για τα θέματα που αφορούν τον τομέα του τουρισμού στον Δήμο Σουλίου. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων έγκεινται σε αγκυλώσεις και προσχώματα που θέτει το κεντρικό κράτος, ωστόσο και σε επίπεδο Δήμου υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν τόσο σε γραφειοκρατικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προσέλκυσης επενδύσεων και αξιοποίησης χρηματοδοτικών κονδυλίων, απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

«Ο Τουρισμός είναι συνυφασμένος με την ανάπτυξη του Δήμου Σουλίου. Διαθέτουμε ασυναγώνιστα συγκριτικά πλεονεκτήματα: το φυσικό κάλος τόσο των πεδινών όσο και των ορεινών περιοχών μας, δύο ποταμούς να διατρέχουν τον δήμο μας, παράδοση αιώνων, γεωργία και κτηνοτροφία και φυσικά εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου κ. Νίκος Γώγος και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θα πρέπει να ξεχνούμε, ακόμη, πως βρισκόμαστε κοντά στα μεγαλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου τα οποία είναι από τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα! Έχουμε τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε ένα ασυναγώνιστο τουριστικό προϊόν που θα συμπαρασύρει και τους άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας σε άνθιση. Σε βιώσιμη ανάπτυξη, με όφελος για όλους τους πολίτες».

Στο τέλος της συνάντησης τα μέλη της Δύναμης Ελπίδας, αφού ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού, τόνισαν την αφοσίωσή τους στον αγώνα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και δεσμεύθηκαν για τη θεσμοθέτηση Αντιδημάρχου Τουρισμού – μέτρο για το οποίο πρώτος ο συνδυασμός της Δύναμης Ελπίδας πρόταξε – και να είναι αρωγοί στο έργο των ανθρώπων του τουριστικού κλάδου ενισχύοντας τις προσπάθειές τους με κάθε δυνατό μέσο

In this article

Join the Conversation