Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο Θωμάς Τσουγγάρης

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση του Θωμά Τσουγγάρη στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Θωμάς Τσουγγάρης είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Νοσηλευτικής με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση και Πληροφορική Υγείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εχει διατελέσει προεδρος της κοινότητας Γαρδικιου και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Κλινικός Νοσηλευτής στο Αττικόν Νοσοκομείο καθώς και στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Επίσης έχει εργαστεί στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Έχει σημαντική εθελοντική δράση και μεταξύ άλλων προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές υπηρεσίες του σε αθλητικές ομάδες της περιοχής μας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Θωμά Τσουγγάρη στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τα πλεονεκτήματα του κάθε υποψήφιου μας, στον σχεδιασμό της επόμενης Δημοτικής Αρχής. Ο Θωμάς με το γνωστικό του αντικείμενο, την προϋπηρεσία του και την φιλοσοφία του περί εθελοντισμού, θα συμβάλει μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Σουλίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής μας. Του  ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:

1. Φώτη Δημητρίου
2. Παναγιώτη Ευαγγέλου
3. Βασιλική Διαμάντη
4. Χρήστο Αθανασίου
5. Βασίλη Καλόγηρο
6. Αθανασία Μήτση – Γεωργίου
7. Φάνη Μπέλλο
8. Παναγιώτη Παππά
9. Ανδρέα Γκέγκα
10. Μαρία Ντρίτσου
11. Σοφία Γιάγκα
12. Θωμά Μπόλωση
13. Βασίλειο Τσουγκάρη
14. Κώστα Παππά
15. Θωμά Φράγκο
16. Αλεξάνδρα Δημητρίου
17. Γαρυφαλλιά Αποστολάκη – Ράπτη
18. Κωνσταντίνο Ιωάννου
19. Κωνσταντίνο Παπαγιάννη
20. Πέτρο Πέτσιο
21. Ελευθερία Ράπτη
22. Θωμας Τσουγγάρης

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

In this article

Join the Conversation