Δήλωση υποψηφιότητας με τον συνδυασμό «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας» του Αλέξανδρου Β. Χρήστου

Οι εκλογές του 2019, είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε «να βγούμε μπροστά» ως δημότες, μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε...

Εμείς που γνωρίζουμε-αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον τόπο μας, είναι ευκαιρία να βγούμε μπροστά και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε «να βγούμε μπροστά» ως πολίτες, ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε και την πονάμε όσο κανείς άλλος, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα έργα και τις υποδομές που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι χρειάζεται ο τόπος μας για να του δώσουμε ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης.

Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για προσφορά, στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Αθανασίου, συμμετέχοντας με χαρά στο συνδυασμό του, για να δώσουμε τη μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές.

Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της περιοχής και τις δυνατότητες της, αλλά κυρίως ως πατέρας δύο παιδιών που νοιάζεται για ένα ελπιδοφόρο αύριο, συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν & μέλλον στο Δήμο Σουλίου.

Για 1 καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ σε μια «Εύφορη γη για όνειρα»

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Β. Χρήστου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!