Οι νέες και οι νέοι του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης περιοδεύουν στον Δήμο μας

Δελτίο Τύπου

Περιοδεία πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση σε Ποταμιά, Γλυκή και Σκάνδαλο την Τετάρτη. Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Γκρέτα Τσιτσολλάρι, Ματίνα Τζάκου, Χρυσηίδα Γεωργίου και Κώστα Τζούρτζο περιόδευσε στα χωριά και μίλησε με τους κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα, την πολιτική κατάσταση και την προοπτική που προτείνει το ΚΚΕ μέσα και από την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές εκλογές.

Ειδικά στη Γλυκή στο επίκεντρο της ενδιαφέρουσας συζήτησης βρέθηκαν 3 ζητήματα:

  1. Οι εκτεθειμένοι σωλήνες ύδρευσης και πιο συγκεκριμένα ο αγωγός που για πάνω από 500 μέτρα είναι εκτεθειμένος στον ήλιο από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου μέχρι τα πρώτα σπίτια του οικισμού. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την δημόσια υγεία (συγκέντρωση αλάτων, μικροοργανισμών κ.α).

Να θυμίσουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση ήδη έχει θίξει το θέμα εδώ και 4 μήνες. βλέπε σχετικά

  1. Το πρόβλημα με την γήρανση και την ασθένεια των πλατάνων ιδιαίτερα κοντά στις πηγές του Αχέροντα με αποτέλεσμα να μειώνεται συνεχώς η απορροφητική ικανότητα των ριζών και τα προσεχή χρόνια να απειλούμαστε με πλημμυρικά φαινόμενα.
  2. Το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων της περιοχής της Αχέροντα που ρυθμίζεται μόνο τον Αύγουστο (λόγω τουριστικής περιόδου) γεγονός που καταδεικνύει την μεγάλη έλλειψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο μας που όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται αλλά χρησιμοποιείται ως «δούρειος ίππος» για την εκχώρηση λειτουργιών σε ιδιώτες με γνώμονα το κέρδος και με μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους.

In this article

Join the Conversation