Σε 10 κοινότητες το Σαβατοκύριακο ο Νικος Αθανασίου

Δελτίο Τύπου

Με σημαντικές επισκέψεις συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Αθανασίου συνοδεία αρκετών Υποψήφιων Συμβούλων του συνδυασμού 1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης & Ελπίδας. Το Σάββατο το απόγευμα με επισκέψεις στην Κρυσταλλοπηγή, το Νεοχώρι και την Νεράιδα και την Κυριακή στο Πολύδροσο, τις Πέντε Εκκλησιές, την Πλακωτή και την Πετροβίτσα το πρωί και στην Γλυκή, Ποταμιά το απόγευμα.

Η αποδοχή του κόσμου για άλλη μια φορά θερμή, μαζική και εγκάρδια, με πλούσιες συζητήσεις ακόμα και στις μικρότερες και απομακρυσμένες Κοινότητες του Δήμου Σουλίου. Ο Νίκος Αθανασίου αφουγκράστηκε με προσοχή και σεβασμό τα αιτήματα των κατοίκων και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Χωρίς μεγάλα λόγια και ανεφάρμοστες υποσχέσεις συνεχίζουμε την επαφή με τους δημότες και καταγράφουμε τυχόν προβλήματα που δεν έχουν καταγραφεί στο πρόγραμμα μας.

Κάθε κοινότητα μεγάλη ή μικρή έχει της δικές της ξεχωριστές ιδιαιτερότητες και καμία δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση στον προγραμματισμό και τις προτεραιότητες της αυριανής Δημοτικής αρχής.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη της Χόικας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μάιου  στης 20:15.

In this article

Join the Conversation