Δημητρίου απο ομιλία στους Ηπειρώτες της Αθήνας | «Σηματοδοτούμε το ΟΛΟΝ, που περικλείει έδαφος, ιδέες, ανθρώπους».

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η ομιλία του επικεφαλής της παράταξης«ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» και υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου, κυρίου Δημήτρη Δημητρίου στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, στο κέντρο της Αθήνας, ενώπιον πολυπληθούς κοινού Ηπειρωτών που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και αμεσότητα στο κάλεσμά του.

Μεταξύ άλλων λεχθέντων, στην ομιλία του ο κύριος Δημητρίου, επεσήμανε ότι «η παράταξή μας αντιπροσωπεύει την Ήπειρο ΟΛΩΝ, αλλά και το ΟΛΟΝ Ήπειρος.

Σκοπός μας είναι μία Περιφέρεια όλων των πολιτών, όπου κι αν μένουν, ό,τι κι αν κάνουν, όποια κι αν είναι η οικονομική, κοινωνική, πολιτική τους θέση». Πρόσθεσε δε πως «σηματοδοτούμε το ΟΛΟΝ, που περικλείει το έδαφος, τις ιδέες, τα συναισθήματα, τους ανθρώπους, τα ήθη, τα έθιμα, τους ξενιτεμένους μας, τις ελπίδες και τα όνειρά τους».

Το χαρακτηριστικό στοιχείο της ομιλίας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου, ήταν η επικέντρωση στην ταυτότητα του Ηπειρώτη, και στα γνωρίσματα, όσο και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που διαθέτει το εργατικό και επαγγελματικό-επιστημονικό δυναμικό της περιφέρειάς μας. «Όλοι οι Ηπειρώτες και όλες οι Ηπειρώτισσες είναι ευπρόσδεκτοι-ες σε αυτό το νέο όραμα που πρεσβεύει η παράταξη ‘Ήπειρος Όλον’. Από τους νέους, που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες τη ζωή τους, τις γυναίκες, που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε πολλαπλούς ρόλους, κοινωνικά και επαγγελματικά, και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, η οποία κουβαλάει στους ώμους της την ιστορία και την κληρονομιά του τόπου μας και καλείται να τη μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές».

Ο συνδυασμός «Ήπειρος Όλον» απευθύνεται ισότιμα σε όλους του Ηπειρώτες, σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου, στη βάση της ισότητας, της ολότητας, της συνεργασίας χωρίς αποκλεισμούς ή διακρίσεις, συμπλήρωσε ο κύριος Δημητρίου, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους Ηπειρώτες

In this article

Join the Conversation