Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ηλία Κουτσή στο ΚΑΠΗ

Δελτίο Τύπου

Προγραμματισμένη περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το πρωί της Τετάρτης, αποτελούμενο από πολλούς υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου Ηλία Κουτσή.

Τα μέλη των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνομίλησαν με το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ και στη συνέχεια ο Ηλίας Κουτσής πραγματοποίησε ομιλία και δέχθηκε ερωτήσεις σε πολύ ζεστό και επικοδομητικό κλίμα.

Στην ομιλία του ανέλυσε την υπάρχουσα σκληρή πραγματικότητα ειδικότερα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Κάλεσε όλους να σκεφτούν πολιτικά και να τιμωρήσουν όσους μείωσαν συντάξεις, έκοψαν προνοιακές και υγειονομικές παροχές και ανέβασαν στα ύψη τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει στις τοπικές εκλογές έχουν ως θέματα αιχμής τον αγώνα και τη διεκδίκηση βασικών έργων υποδομής μέσα στα οποία εντάσσονται και αυτά που θα εξασφαλίσουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Εστίασε στις προσπάθειες που κάνει εδώ και πολλά χρόνια η «Λαϊκή Συσπείρωση» ώστε να μπει στην ημερήσια διάταξη το αίτημα για την ανέγερση γηροκομείου στην περιοχή μας.

Προειδοποίησε για την αποδυνάμωση του κοινωνικού «μανδύα» του δήμου λόγω της πολιτικής των μηδενικών μόνιμων διορισμών, λειτουργιών που υποκαθίστανται από τον λεγόμενο εθελοντισμό, από ιδιώτες και από ΜΚΟ. Τόνισε δε, ότι η αποδυνάμωση θα είναι ακόμη εντονότερη με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης «Κλεισθένης Ι».

Τέλος, ανέπτυξε επιμέρους παρεμβάσεις που θα δώσουν ανάσα στην τρίτη ηλικία όπως η δημοτική συγκοινωνιακή σύνδεση, η δημοτική συγκοινωνία στην πόλη της Παραμυθιάς και η αναβάθμιση των υποδομών του ΚΑΠΗ.

In this article

Join the Conversation