Με αξιοσημείωτη μαζική συμμετοχή οι επισκέψεις Αθανασίου σε Χόικα, Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι και Ζερβοχώρι

Δελτίο Τύπου

Με τον ίδιο ενθουσιασμό και αξιοσημείωτη μαζική συμμετοχή συνέχισε τις επισκέψεις στις Δημοτικές Κοινότητες ο Υποψήφιος  Δήμαρχος Νίκος Αθανασίου, συνοδεία πλήθους Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων τους συνδυασμού 1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης και Ελπίδας. Ο ζήλος  και η μεγάλη κινητοποίηση του συνόλου των δημοτικών συμβούλων φανερώνει και την διάθεση του νεανικού ψηφοδελτίου να αφουγκραστεί με άμεσο τρόπο τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες κάθε μιας Δημοτικής Κοινότητας.

Την Δευτέρα στην Χόικα όπου παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι Πρόεδροι της τοπικής Κοινότητας. Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο Νίκος Αθανασίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  για τα προβλήματα και τους σχεδιασμούς της επόμενης ημέρας των εκλογών.

Η συνέχεια έγινε την Τρίτη αρχικά στο Καρυώτι με παρουσία κατοίκων καθώς και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τοπικά θέματα όπως τα προβλήματα στην επάρκεια της ύδρευσης, η πιστοποίησης της παιδικής χαράς η οποία έχει δρομολογηθεί, καθώς και στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για την περάτωση οδικής πρόσβασης στα ορεινότερα τμήματα της κοινότητας.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στην Χρυσαυγή με ουσιώδη διάλογο και καταγραφή των προβλημάτων όπως είναι η ανακατασκευή του κοινοτικού γραφείου, η επιδιόρθωση τμημάτων του οδικού δικτύου καθώς και ο προβληματισμός των κατοίκων για την εξάπλωση και στην περιοχή της Χρυσαυγής  του μύκητα που προσβάλει τα πλατάνια όπως και στην Γλυκή.

Την Τετάρτη η ομάδα του Νίκου Αθανασίου επισκέφτηκε αρχικά το Προδρόμι και στην συνέχεια το Καμίνι και το Ζερβοχώρι. Κύριο αντικείμενο της συζήτησης, όπως άλλωστε είναι και φυσιολογικό, το μεγάλο πρόβλημα της άρδευσης και του ΤΟΕΒ καθώς και η ανησυχία των τοπικών παραγωγών για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο.

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στους κατοίκους την αμέριστη συμπαράσταση του και επισήμανε την πολυπλοκότητα στην επίλυση του καθώς πρώτος και κύριος φορέας που έχει αναλάβει την διαχείριση του θέματος είναι η Περιφέρεια Ηπείρου. Εντούτοις η ερχόμενη Δημοτική Αρχή επιβάλλεται να θέσει το πρόβλημα σε πρωταρχική προτεραιότητα με θαρραλέες προτάσεις και σε στενή συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς.

Τέλος καταγράφηκαν τα αιτήματα των κατοίκων του Προδρομίου για την επαναλειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου καθώς και την ανάγκη ολοκλήρωσης του πεζοδρομίου και από τις δυο πλευρές του κεντρικού οδικού δρόμου.

Επόμενες προγραμματισμένες επισκέψεις την Πέμπτη 16 Μαίου στο Ραχούλι, το Ξηρόλοφο και το Καρβουνάρι.

In this article

Join the Conversation