Στο Αστυνομικό Τμήμα η Ανεξάρτητη Κινηση για την Παραμυθιά

Στο επίκεντρο της συνάντησης, θεματα αστυνόμευσης, εξαπάτησης πολιτών και το κυκλοφοριακό της πόλης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ” για την Κοινότητα Παραμυθιάς΄΄, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, για να γνωριστούμε και να ακούσουμε τους προβληματισμούς που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη σε θέματα της καθημερινότητας. Η ασφάλεια σε προτεραιότητα!!

Στην εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη και την εφαρμογή μέτρων πρόληψης.

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών σε διάφορες περιοχές της πόλης μας από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας με διάφορα προσχήματα, τονίστηκε η αναγκαιότητα ενημέρωσης για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

Επίσης, αναφέρθηκαν προβλήματα που αφορούν την κυκλοφορία και τη στάθμευση των οχημάτων αλλά και η σπουδαιότητα της κυκλοφοριακής αγωγής, για την ασφάλεια όλων μας!

Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να έχουμε στενή και αποτελεσματική συνεργασία με την Αστυνομία – κλήση στο 100 που αποτελεί βασικό σημείο για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε συμβάντος και κυρίως να αλλάξουμε ως πολίτες ατομικά και ομαδικά στάση και νοοτροπία απέναντι στο ζήτημα της ασφάλειας.

Γιατί …όλοι μαζί μπορούμε!!!

In this article

Join the Conversation