Το πρόγραμμα δεσμεύσεων της Δύναμης Ελπίδας

Δελτίο Τύπου

Προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες είναι πια το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης του Νίκου Γώγου «Δύναμη Ελπίδας» για τον Δήμο Σουλίου.

Η έμφαση στην κοινωνική καινοτομία, την αγροτοκτηνοτροφική και τουριστική ανάπτυξη, την κυκλική οικονομία καθώς και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του δήμου είναι οι κύριοι άξονες του αυτοδιοικητικού προγράμματος του Νίκου Γώγου και της «Δύναμης Ελπίδας».

Θεμελιώδης στόχος του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού είναι η οικοδόμηση ενός δήμου- πρότυπο που θα νικήσει το τέλμα και την εσωστρέφεια  συναγωνιζόμενος κάθε άλλη ευρωπαϊκή πόλη στην αναδοχή των ευρωπαϊκών καινοτομιών και την εξασφάλιση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γώγος έκανε την εξής δήλωση σχετικά: «Καθ’ όλη την διάρκεια των τελευταίων έξι σχεδόν μηνών ακούσαμε και καταγράψαμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις των συνδημοτών μας, από κάθε γωνιά του δήμου μας, οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στο να διαμορφωθεί το πρόγραμμά μας. Το 12σελιδο αυτό έντυπο δεν είναι απλώς οι σκέψεις μας είναι το όραμά μας, η δέσμευσή μας απέναντι σε όλους τους δημότες. Είναι ένα συμβόλαιο τιμής και αλήθειας που υπογράφουμε  με τους συνδημότες  μας. Είναι η υπόσχεση για μια νέα δημοτική διοίκηση με Διαφάνεια, Εντιμότητα, Ειλικρίνεια και Αρχές. Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής, το συμφέρον όλων. Μαζί θα κάνουμε τον ιστορικό Δήμο Σουλίου έναν δήμο καθαρό, φιλόξενο, ανθρώπινο, ασφαλή, δήμο πρωτοπόρο, δήμο νικητή!».

Η έντυπη έκδοση διανέμεται σε κάθε γωνιά του δήμου

Γραφείο Τύπου

In this article

Join the Conversation