Σε 14 κοινότητες η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας. Καραγιάννης: Και τα χωριά μας, μας δίνουν παράσταση νίκης

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων σε κοινότητες του Δήμου, η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας του Γιάννη Καραγιάννη, βρέθηκε σε Πέντε Εκκλησιές, Πλακωτή, Πολύδροσο, Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Ζερβοχώρι, Αγορά, Σκάνδαλο,  Γαρδίκι, Ξηρόλοφο, Παγκράτι, Σεβαστό και Αμπελιά,  όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών.

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις των δημοτών σε όλες τις κοινότητες, ήταν τα προβλήματα καθημερινότητας, η ανάπτυξη της αγροτοκτηνοτροφίας, η πολιτική προστασία οι βελτιώσεις της αγροτικής οδοποιίας, οι διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών, οι παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, οι συντηρήσεις δημοσίων κτηρίων και ο δημόσιος φωτισμός.

Οι κάτοικοι των περιοχών ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το πρόγραμμα έργων του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. και για μια σειρά παρεμβάσεις που προβλέπονται στο πρόγραμμα και που καλύπτουν το σύνολο των αιτημάτων που αναφέρθηκαν.

Μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν άμεσα με στόχο την ανάπτυξη της  αγροτοκτηνοτροφίας όπως η ίδρυση συμβουλευτικού γραφείου προγραμμάτων χρηματοδοτησης και συντονισμού ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης με όρους αειφορίας, στις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην δημοτική και αγροτική οδοποιία και στην στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Αναφερόμενος ο Γιάννης Καραγιάννης στις επισκέψεις στις κοινότητες, μεταξύ άλλων σημείωσε:  «Σε κάθε κοινότητα του Δήμου μας που επισκεπτομαστε, γινόμαστε δέκτες της παράστασης νίκης που μας δίνουν οι συνδημότες μας. Ο ενθουσιασμός για την παράταξή μας είναι έντονος και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει δύναμη για την ολοκλήρωση του τίμιου προεκλογικού αγώνα μας. Οι συνδημότες μας όμως είναι και προβληματισμένοι για το μέλλον του τόπου μας και μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Σε αυτούς τους προβληματισμούς θα πρέπει να απαντούμε με συγκεκριμένες ενέργειες και όχι ευχολόγια. Οι συναντήσεις γίνονται για να γίνουμε πειστικοί στους συνδημότες μας και όχι για να βγάζουμε δελτία τύπου με βαρύγδουπες εκφράσεις και χωρίς να αναφερόμαστε στα αιτήματα των συνδημοτών μας».

Τέλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξης Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο Γιάννης Καραγιάννης σημείωσε πως «πρόκειται για ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προγραμματικές θέσεις, που θα δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα  και σε ζητήματα ανάπτυξης των κοινοτήτων μας και όχι έκθεση ιδεών».

Το πρόγραμμα επισκέψεων συνεχίζεται σήμερα το βράδυ στο Καρβουνάρι και ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα σε Χόικα, Ποταμιά και Γλυκή.

In this article

Join the Conversation