Τομαράς Θεόδωρος | Με την Δυναμη Ελπίδας για έναν δήμο που θα θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου

Δελτίο Τύπου

Ονομάζομαι Τομαράς Θεόδωρος. Κατάγομαι από την Κόρινθο και ζω στην Παραμυθιά από το 2003. Εργάζομαι στο οπτικό κατάστημα «ΔΙΟΡΑΣΗ». Είμαι παντρεμένος με την οπτικό Μπαλέσια Ιωάννα και έχουμε δύο παιδιά τον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο 11 και 9 ετών, μαθητές του δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς.

Μπορεί να μην γεννήθηκα και να μεγάλωσα εδώ αλλά η αύρα αυτού του τόπου είναι ξεχωριστή και δυνατή. Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο με έκανε ενεργό πολίτη σε πολλές δραστηριότητες.

– Ενεργό μέλος στο let΄s do it ως εθελοντής σε όλες τις δράσεις του έως και τώρα
– Μέλος της καρναβαλικής επιτροπής για 10 έτη
– Μέλος του δ.σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς για 2 θητείες ως ταμίας και εν ενεργεία αντιπρόεδρος αντίστοιχα. Ο Φ.Ο.Π. είναι ένας ενεργός σύλλογος με πολλές απαιτήσεις και από αυτή τη θέση προασπίζω τον πολιτισμό και την παράδοση με όλες μου τις δυνάμεις.

Μεγαλώνω δύο παιδιά εδώ και ονειρεύομαι όπως και πολλοί άλλοι γονείς όταν τελειώσουν τις σπουδές τους να έχουν την δυνατότητα επιλογής επιστροφής στον δήμο μας.

Σε έναν δήμο όπου θα υπάρχουν υποδομές να τα υποδεχτεί, να τα βοηθήσει να δραστηριοποιηθούν, να ζήσουν εδώ.

Συμμετέχω στην πολιτική για πρώτη φορά και είμαι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Γώγο.

Τα κοινά όνειρα, οι κοινοί στόχοι ,η άψογη συνεργασία μαζί του και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ήταν και τα κίνητρα που με ώθησαν στην επιλογή μου αυτή.

Η αυτοδιοίκηση είναι κάτι που μου αρέσει και με εκφράζει .

Έχω γνώση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της περιοχής μας. Αποφάσισα να μην είμαι απέναντι, να τα σχολιάζω και να τα καυτηριάζω ή απλά να ονειροπολώ. Αποφάσισα να τολμήσω όσα ονειρεύομαι και να τα κάνω πράξη .

Αποφάσισα και θέλω επιτέλους να δω να αλλάζει κάτι σε αυτόν τον προνομιούχο τόπο που επέλεξα να ζήσω και να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Γιατί όντως ο τόπος μας είναι προνομιούχος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!

Η ανιδιοτελής προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια με έκανε να διεκδικήσω μία θέση στο νέο δημοτικό συμβούλιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ζητώντας την ψήφο σας.

Από καρδιάς Θόδωρας.

In this article

Join the Conversation