Δελτίο Τύπου | Η Παραμυθιά έδειξε νικητή τον Γιάννη Καραγιάννη +ΒΙΝΤΕΟ

"Η ετυμηγορία σας είναι σαφής και καθαρή: Την 1η του Σεπτέμβρη η δημοτική μας ομάδα συνεργασίας θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή"

 

Δελτίο Τύπου
Παραμυθιά 24.05.2019

Η Παραμυθιά έδειξε νικητή τον Γιάννη Καραγιάννη

Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, ολοκλήρωσε την προεκλογική περίοδο ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, Γιάννης Καραγιάννης.

“Η Παραμυθιά απόψε μίλησε, ο λαός του Δήμου Σουλίου αποφάσισε.  Σήμερα από εδώ την Παραμυθιά πάνω από το ιστορικό Σχολείο Βούλγαρη που μόρφωσε τόσους και τόσους συμπολίτες μας, δίνετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Η ετυμηγορία σας είναι σαφής και καθαρή: Την 1η του Σεπτέμβρη η δημοτική μας ομάδα συνεργασίας θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή” ανεφερε στην έναρξη της ομιλίας ο Γιάννης Καραγιαννης, ο οποίος χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα, αξιόλογη και γόνιμη την προεκλογική περίοδο.

“Όλο αυτό το διάστημα σας παρουσιάσαμε την ομάδας μας, σας παραθέσαμε τις προθέσεις μας, σας ακούσαμε προσεκτικά, αφουγκραστήκαμε και καταγράψαμε τα προβλήματά σας, συνεκτιμήσαμε τις ανησυχίες σας και τις προτάσεις σας, μα πάνω απ’όλα συνδιαμορφώσαμε μαζί σας ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Σουλίου” σημείωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, τονίζοντας πως “συνυπογράψαμε έτσι ένα συμβόλαιο τιμής, που θα αποτελεί τον οδηγό μας για τη διοίκηση που θα ασκήσουμε, για τη δημιουργία προοπτικής που θα επιδιώξουμε, για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του, της πολιτιστικής του αναφοράς, της περιβαλλοντικής του ομορφιάς και γεωμορφολογικής του υπόστασης”

Αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα, ο Γιάννης Καραγιάννης τόνισε πως έπαιξε καθαρά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Ο προεκλογικός μας αγώνας έγινε φανερά, έγινε υπό το φως της ημέρας, έγινε ξεκάθαρα, έγινε κρυστάλλινα. Δεν παίξαμε άτιμα Δεν παίξαμε άδικα, Δε συκοφαντήσαμε, Δεν απειλήσαμε, Δεν αντιγράψατε, Δεν χτυπήσαμε πόρτες πιθανών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε άλλους συνδυασμούς, Δεν είπαμε ψέματα, Δεν συμμετείχαμε σε μυστικά τραπέζια για να βάλουμε τρικλοποδιές σε τρίτους, Δεν χάσαμε σε κανένα σημείο τον πολιτικό μας πολιτισμό”

“Και τους 40 υποψηφίους μας τους ξέρετε. Ξέρετε το έργο που έχουν προσφέρει. Ξέρετε τους νέους μας και το πόσο ικανοί είναι. Ξέρετε πως είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την διαφορά, ένα μείγμα ανθρώπων που μπορεί. Μια παρέα με κοινούς στόχους και οράματα” σημείωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, αναφερόμενος στον ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ., τονίζοντας πως “Είναι η επόμενη πλειοψηφία στο δήμο Σουλίου που θα κάνει την διαφορά. Η πλειοψηφία που έρχεται για να χτίσει και όχι να γκρεμίσει, να ενώσει και όχι να διχάσει.”

Υλοποιήσιμο και εφαρμόσιμο χαρακτήρισε το πρόγραμμα δεσμεύσεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “το πρόγραμμά μας αποσκοπεί στην αειφορική αναζωογόνηση της περιοχής μας, την αποτροπή της λειτουργικής υποβάθμισης, την ενίσχυση του τοπικού εισοδήματος, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας. Και όλα αυτά με ένα στόχο: Να αποκτήσει ο δήμος και οι δημότες του τη θέση που τους ανήκει στο κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι όπως αυτό διαμορφώνεται στην εποχή μας”

“Το μέλλον του τόπου μας είναι υπόθεση όλων μας. Σας καλούμε να γίνετε ενεργοί συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας Δε θα σας διαψεύσουμε Την Κυριακή πάμε να σηκώσουμε το Σούλι πιο ψηλά, Πάμε να σηκώσουμε τον Αχέροντα πιο ψηλά, Πάμε να σηκώσουμε την Παραμυθιά πιο ψηλά, Την Κυριακή πάμε να σηκώσουμε τα χωριά μας πιο ψηλά” ανέφερε ο Γιαννης Καραγιάννης ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή ομιλία του.

In this article

Join the Conversation