Δελτίο Τύπου | Μήνυμα νίκης και αλλαγής για τον Δήμο Σουλίου έστειλε απόψε ο Νίκος Γώγος στην κεντρική του ομιλία πριν τις εκλογές +BINTEO

Νίκος Γώγος: «Πάμε μπροστά για να ανοίξουν δουλειές, για να προχωρήσουν τα έργα, διεκδικώντας όλα όσα αξίζουμε!»

Δελτίο Τύπου
Παραμυθιά 24.5.19

Μήνυμα νίκης και αλλαγής για τον Δήμο Σουλίου έστειλε απόψε ο Νίκος Γώγος, από την ανοικτή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» στο κέντρο της Παραμυθιάς.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας», μιλώντας σε μια δυναμική σε προσέλευση και παλμό συγκέντρωση, έδωσε τον τόνο για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής επισημαίνοντας ότι: «Μαζί θα αποφασίσουμε για τον Δήμο Σουλίου, για μια νέα πορεία ανάπτυξης και προόδου μακριά από τη στασιμότητα των τελευταίων χρόνων».

Ο κ. Γώγος, χαρακτήρισε ευλογημένο τόπο τον δήμο Σουλίου, και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανθρωπογεωγραφία, το κλίμα, τον πρωτογενή τομέα και τις δυνατότητες του τόπου για αειφόρο ανάπτυξη με έμφαση στον τουρισμό. «Θα λάβουμε μαζί τις αποφάσεις που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες, οι ανάγκες των πολιτών και οι προσδοκίες της κοινωνίας. Η επιλογή μας πρέπει να είναι η επιλογή ενότητας που θα αξιοποιεί όλους τους παράγοντες, όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, για να μπούμε ξανά σε τροχιά προόδου», τόνισε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Πορευόμαστε, με γνώση των προβλημάτων του Δήμου, με άποψη για την αντιμετώπιση και την επίλυση τους, με ανοικτούς ορίζοντες ξεκινάμε από το πιο μικρό χωριό και διεκδικούμε όσα αξίζουμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά κέντρα, όπου λαμβάνονται οι μεγάλες αποφάσεις για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Ευρώπης».

Καταχειροκροτούμενος ολοκλήρωσε την ομιλία του απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να σταθούν στο πλευρό της Δύναμης Ελπίδας λέγοντας: «Σε αυτή την προσπάθεια, να διαμορφώσουμε το μέλλον μας εμείς, οι δημότες Σουλίου, θα σας χρειαστούμε όλους δίπλα μας. Κάθε ημέρα, και κάθε στιγμή.
Σταθείτε στο πλευρό μας, και θα φέρουμε στον τόπο μας την μεγάλη αλλαγή που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω».

«Πάμε μπροστά:
Για να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρωτοποριακό πρόγραμμα για τον Δήμο Σουλίου.
Για να ανοίξουν δουλειές, για να προχωρήσουν τα έργα, και οι δράσεις ξανά.
Για να έχει αξία η γη μας, και ποιότητα η ζωή σε κάθε Κοινότητα, σε κάθε χωριό, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά.
Για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να σταθούμε δίπλα στους πολίτες.
Ζητάμε την υποστήριξη των πολιτών, ζητάμε να μας τιμήσουν με την ψήφο τους.

Την τιμή αυτή, δεσμευόμαστε να την ανταποδώσουμε στο πολλαπλάσιο με σκληρή δουλειά, με ουσιαστική προσφορά και διαφάνεια».

Γραφείο Τύπου

Το βιντεο εδω

In this article

Join the Conversation