Αλέκος Πάσχος | «Σοβαρές προοπτικές για έδρα του ΚΙΝΑΛ στην Θεσπρωτία»

«Στο νομο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταγράφει ποσοστά σταθερά υψηλότερα, από τα πανελλαδικά . Αν προστεθει, το μάχιμο ψηφοδέλτιό & η απογοήτευση των πολιτών δημιουργούνται βάσιμες ελπίδες για έδρα»

Στη Θεσπρωτία λόγω ορισμένων ειδικών συνθηκών, υπάρχουν σοβαρές προοπτικές για μια πολύ καλή επίδοση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ, που θα καταλήξει στην κατάληψη της βουλευτικής έδρας, ανέφερε σε συνεντευξή του στην εφημερίδα Θεσπρωτική ο προεδρος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και υποψήφιος βουλευτής Αλέκος Πάσχος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέκτος Πάσχος, αυτό οφείλεται στους ακόλουθους παράγοντες:

Στην σημαντική ιστορία του χώρου μας στην περιοχή, στην μεγάλη προσφορά της παράταξής μας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και στην ανάδειξη πολιτικών με αξιοσημείωτη διαδρομή όχι μόνο στο τοπικό, αλλά και στο εθνικό επίπεδο.

Επίσης, στην παρούσα χρονική στιγμή, οι δυνάμεις του ΚΙΝ.ΑΛ. συσπειρώνονται τόσο σε επίπεδο χώρας, όσο και στην περιοχή μας.

Οι καθημερινές επαφές μου με την τοπική κοινωνία, δείχνουν την απήχηση της προσπάθειας αυτής, στη βάση της παράταξης.

Μην λησμονούμε άλλωστε ότι παραδοσιακά στη Θεσπρωτία το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταγράφει ποσοστά σταθερά υψηλότερα, από τα γενικά πανελλαδικά ποσοστά. Αν σε όλα αυτά προστεθούν, το μάχιμο ψηφοδέλτιό μας, η μεγάλη απογοήτευση των πολιτών από την αποτυχημένη κυβερνητική θητεία, καθώς και η κόπωση από την στείρα αντιπολιτευτική τακτική της Ν.Δ., δημιουργούνται βάσιμες ελπίδες ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. τελικά θα εκλέξει βουλευτή στη Θεσπρωτία.

Αρκεί και στις τέσσερις εκλογικές μάχες (δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές), να αγωνιστούμε ενωμένοι, να συνεργαστούμε και να βαδίσουμε όλοι μαζί, για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανένας και είμαστε όλοι στρατευμένοι για τον κοινό σκοπό: να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό, να διασφαλίσουμε την προοδευτική πορεία της Ελλάδας και να αναζωογονήσουμε τον ιστορικό χώρο της κεντροαριστεράς.

In this article

Join the Conversation