Eυχαριστήρια επιστολή των γονιών της Μιχαέλας Λάκη

Η εργατική και ταλαντούχα Μιχαέλα Λάκη, βρίσκεται στο Νο. 242 της παγκόσμιας κατάταξης κοριτσιών τενις U18 της ITF, στα 14 της μόλις χρόνια.

Η Μιχαέλα Λάκη έχει καταφέρει πολλά με μικρή βοήθεια και πλέον κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά, στοχεύοντας να αγωνιστεί στα Grand Slam το 2020. Οι γονείς της έγραψαν μια επιστολή, νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι στηρίζουν μέχρι σήμερα αυτή την προσπάθεια.

Η εργατική και ταλαντούχα Μιχαέλα Λάκη, βρίσκεται στο Νο. 242 της παγκόσμιας κατάταξης κοριτσιών U18 της ITF, στα 14 της μόλις χρόνια. Το περσινό φθινόπωρο κατέκτησε 4 τίτλους (σε μονά και διπλά) στα G5 τουρνουά της Μυτιλήνης και της Ρόδου, ενώ ήταν επίσης φιναλίστ στο G3 τουρνουά της Bromma στη Σουηδία τον περασμένο Ιανουάριο και ημιφιναλίστ στο G3 της Λεμεσού τον περασμένο Μάρτιο. Τον ίδιο μήνα, κατάφερε να φτάσει ως τα ημιτελικά στα διπλά του πολύ δυνατού τουρνουά G1 κατηγορίας, στο Villena της Ισπανίας.

Η Μιχαέλα έχει 3 αδέρφια και μετά το τέλος των σχολικών υποχρεώσεων γι’ αυτή τη σεζόν, αναμένεται να ξεκινήσει ένα βαρύ πρόγραμμα, με συμμετοχή σε πολλά τουρνουά, camp, αλλά και υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Ο μεγάλος στόχος της, είναι να αγωνιστεί στα Junior Grand Slam την επόμενη χρονιά.

Επίσης, τον άλλο μήνα είναι καλεσμένη στη Mouratoglou Tennis Academy, για το camp Champ Seed, όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει και μια πρώτη γεύση τέτοιων εκδηλώσεων, σε εγκαταστάσεις κορυφαίων προδιαγραφών με παίκτριες που στοχεύουν πολύ ψηλά.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή, όπως την υπέγραψαν οι γονείς της Μιχαέλας, Γιάννης Λάκης και Σοφία Δρίμτζια:

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην ομάδα της Μιχαέλας, ξεκινώντας από τον καλύτερο και πιο εργατικό προπονητή της χώρας, τον Φοίβο Μιχαλόπουλο, που είναι μαζί με τη Μιχαέλα και τη στηρίζει από την ηλικία των έξι ετών. Τον γυμναστή της Νίκο Μαλάκη, που είναι πάντα πρόθυμος για σκληρή δουλειά. Πολλές ευχαριστίες στον φυσιοθεραπευτή μας, Κωνσταντίνο Καλαμπάκα, ο οποίος τυγχάνει να είναι και μέλος της τεχνικής ομάδας της εθνικής ποδοσφαίρου και ο οποίος φροντίζει για την αποκατάσταση – θεραπεία μικροτραυματισμών, οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί. Επίσης την Asics Greece, καθώς και την Wilson, δυο μεγάλες εταιρείες στο χώρο που στηρίζουν και εξασφαλίζουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (ένδυση, υπόδηση, αθλητικό εξοπλισμό) στη Μιχαέλα και γίνονται αρωγοί στο δρόμο που ακολουθεί.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες στον βασικό μας χορηγό, τη Viochalco, για την υποστήριξη αλλά και τη δυνατότητα που μας έδωσε, να μπορούμε να προγραμματίζουμε το αντίστοιχο πρόγραμμα που ακολουθούν όλες οι αθλήτριες του αντίστοιχου επιπέδου διεθνώς.”

 

In this article

Join the Conversation