Σχόλιο του Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Αλέκου Πάσχου για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

"Ξεκινά η προσπάθεια για οικονομική αναζωογόνηση της Θεσπρωτίας, για επιστροφή στην κοινωνική συνοχή, για την επιστροφή στο κράτος πρόνοιας και προστασίας των κοινωνικών ευάλωτων ομάδων"

Share

Με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου, με την επίσκεψη το απόγευμα του Πρωθυπουργού στον Προεδρο της Δημοκρατίας, ο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής Αλέκος Πάσχος, δήλωσε:

“Σήμερα ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές.

Ξεκινά η προσπάθεια για οικονομική αναζωογόνηση της Θεσπρωτίας. Ξεκινά η προσπάθεια για επιστροφή στην κοινωνική συνοχή. Ξεκινά η προσπάθεια για την επιστροφή στο κράτος πρόνοιας και προστασίας των κοινωνικών ευάλωτων ομάδων.

Η Ηγουμενίτσα μας, η Παραμυθιά μας, το Φιλιάτι μας και όλα τα χωριά μας, δεν έχουν περιθώριο για στασιμότητα. Ο Θεσπρωτικός λαός απαιτεί ο νομός μας να παύσει να βρίσκεται στους ουραγούς της Ευρώπης. Απαιτεί δράσεις εξωστρέφειας και στήριξης της τοπικής κοινωνίας. Ο νομός μας κραυγάζει για την αναγκαιότητα της οικονομικής ανάπτυξης και της πραγματικής εξόδου από την κρίση.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κάνεις. Καλώ τους Θεσπρωτούς για συστράτευση στην προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής, για συστράτευση στα ιδανικά της προοδευτικής μας παράταξης.

Καλούμαστε να δώσουμε πειστικές λύσεις έτσι ώστε η σύγκριση να γίνει σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων και όχι ψηφοθηρικών πρακτικών.

Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να μην γίνει με χαρακτηριστικά πόλωσης και να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός”.

In this article

Join the Conversation