H ανακοίνωση της συμμετοχής του Σπύρου Μπότου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής

Η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, βιώνει τη σκληρή πραγματικότητα μιας άλλης εποχής. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μετέτρεψε την «ελπίδα» σε οργή και το νέο προσωπείο της «Δεξιάς» δεν πείθουν...

Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, βιώνει τη σκληρή πραγματικότητα μιας άλλης εποχής. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μετέτρεψε την «ελπίδα» σε οργή και το νέο προσωπείο της «Δεξιάς» δεν πείθουν .

Το Κίνημα Αλλαγής που εκφράζει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που υπηρετώ με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση για μία ισχυρή Κεντροαριστερά με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους.

Έχω αποδείξει, μέσω της συμμέτοχης μου στα κοινά, πως δε διστάζω να αγωνιστώ για τη γνώμη μου και τις αρχές μου . Δεσμεύομαι ότι και σε αυτό τον αγώνα, θα είμαι ο Σπύρος Μπότος που όλοι γνωρίζεται.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και από κοινού να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη Θεσπρωτία , για ένα καλύτερο αύριο για τη Ελλάδα.

Με εκτίμηση
Σπύρος Μπότος

In this article

Join the Conversation