Αλέκος Πάσχος στην ΕΡΤ | Φρενάρουν οτιδήποτε αναπτυξιακό μπορεί να πάει την Θεσπρωτία μπροστά – Ηχητικό

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον μεγάλο κόμμα, ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη γιατί τους φόρτωσε με μεγάλες υποχρεώσεις"

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Αλέκος Πάσχος, συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφώνου της ΕΡΤ Ιωαννίνων “Πάρτο Αλλιώς” των δημοσιογράφων Κώστα Παπαθεοδώρου και Βάσως Γκόρου

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, ο Υποψήφιος Βουλευτής το χαρακτήρισε δυνατό, σημειώνοντας πως αποτελείται από καταξιωμένα άτομα, τα οποία έχουν απήχηση στην κοινωνία.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον μεγάλο κόμμα, ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη γιατί τους φόρτωσε με μεγάλες υποχρεώσεις” σημείωσε ο Αλέκος Πάσχος μιλώντας για την Κυβέρνηση και προέβλεψε πως τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι αρκετά συρρικνωμένα σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Αναφερόμενος ανάπτυξη της Θεσπρωτίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής τόνισε πως σήμερα φρενάρουν οτιδήποτε αναπτυξιακό υπάρχει σε εξέλιξη  φέρνοντας για παραδείγματα τον τουρισμό και τις ιχθυοκαλλιέργειες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά την 7ετή γραφειοκρατική καθυστέρηση  υπογραφής της ένταξης στις Περιοχές Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ).

“Το ΠΑΣΟΚ την τελευταία 15ετία έχει κυβερνήσει μόλις 2 χρόνια. Να σταματήσει το παραμύθι πως το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για όλα τα δεινά της χώρας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Πάσχος, σχολιάζοντας τις ευθύνες στην καθυστέρηση των αναπτυξιακών έργων του νομού Θεσπρωτίας.

Τέλος σχολιάζοντας την φετινή πορεία του τουρισμού, ο Αλέκος Πάσχος εξέφρασε τον προβληματισμό του σημειώνοντας πως υπάρχει διαφυγή προς Τουρκία και Αίγυπτο, ενώ τονίσε πως ο Ελληνας έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις διακοπές τους. “Να συντονιστούμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του τουρισμού, και να αφήσουμε το εγώ στην άκρη για να πάμε όλοι μαζί” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Πάσχος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Αλέκου Πάσχου στην ΕΡΤ:

In this article

Join the Conversation