Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τένις Μιχαέλα Λάκη στην paramythia-online.gr: “Προπονήθηκα σκληρά και ανταμείφτηκα γι’ αυτό”

"Φεύγουμε με την Εθνική για το Παγκόσμιο ομαδικό. Θα ήθελα να είχα λίγες μέρες για να είμαι με τα αδέρφια στην Παραμυθιά. Δυστυχώς όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολλές"

Για την επιτυχία της και τους μελλοντικούς στόχους της, αναφέρθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τένις Μιχαέλα Λάκη, σε δηλώσεις της στην paramythia-online.gr

“Προσπάθησα πάρα πολύ, προπονήθηκα σκληρά και νοιώθω ότι ανταμείφτηκα γι’ αυτό. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο δεν σκέφτομαι την αντίπαλο, αλλά στον τελικό είναι αλήθεια μπήκα έπαιξα καλά και κέρδισα” σημείωσε η θριαμβεύτρια του Most της Τσεχίας, αναφερόμενη στο European Junior Championships 14 & Under

Μιλώντας για τις προπονήσεις και για την αλλαγή στην ζωή της, η Μιχαέλα τόνισε πως “κάνω κάθε μέρα 4 ώρες προπόνηση και καμία φορά και παραπάνω. Δεν ήξερα τι είναι το Λοραν Γκαρός και του Γουίμπλετον και τώρα μέσα σ πέντε χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου”

“Επόμενος στόχος είναι να πω στο TOP 100 για να μπορώ να παίξω σε junior γκραντ σλαμ και ελπίζω να το πετύχω” σημείωσε πρωταθλήτρια Ευρώπης αναφερόμενη στους άμεσους στόχους της.

Η Μιχαέλα που αναχωρεί σήμερα με την εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο ομαδικό Κύπελλο U14 της Τσεχίας, μας εκμυστηρεύτηκε  πως θα ήθελε να βρίσκεται στην Παραμυθιά με τα αδέρφια της. “Φεύγουμε με την Εθνική Ομάδα αύριο για το Παγκόσμιο ομαδικο Κύπελλο U14 στην Τσεχία. Θα ήθελα να είχα λίγες μέρες για να είμαι μαζί με τα αδέρφια που βρίσκονται για διακοπές στην Παραμυθιά. Δυστυχώς όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολλές”

Τέλος η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ευχαρίστησε τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη και την απερχόμενη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, για τα μήνυμα και τις ευχές τους.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!