Σήμερα το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κατασκήνωση

Camp Music Project 2019 | Στις δράσεις του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς, τα έσοδα από το event. Συμμετέχουμε και βοηθάμε όλοι μας...

Όλα είναι έτοιμα για το φετινό Camp Music Project, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στην Κατασκήνωση της Παραμυθιάς.

Στα decks θα μας διασκεδάσει ένα ιδιαίτερο dj set αποτελούμενο από τους DJ Stealth, Bolosis, Uncut και Orestes.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει οργανωμένο bar και χώρος για φαγητό. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις δράσεις του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς αλλά και για την αναβάθμιση της εκδήλωσης για τις επόμενες χρονιές.

Φέτος στην είσοδο του Camp music project θα μοιράζονται αναμνηστικά μπρελόκ θέλοντας έτσι ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς, να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες για την στήριξη.

Παράλληλα, το decor θα αποτελείται από retro και οχι μόνο τηλεοράσεις, οι οποίες θα παραδοθούν για ανακύκλωση από τους διοργανωτές.

“Συμβάλλετε στην διαμόρφωση του φετινού Camp Music Project.Μας δίνετε τις παλιές ηλεκτρικές σας συσκευές, βοηθάτε στην ιδέα μας για το decor της εκδήλωσης και έπειτα ο σύλλογος μας αναλαμβάνει να στείλει στην ανακύκλωση όλες τις συσκευές που δεν χρειάζεστε πλέον. Επικοινωνήστε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα για τις λεπτομέρειες” συνεφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

In this article

Join the Conversation