Η ΚΝΕ Παραμυθιάς για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητής

Ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτέμβρη το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στην Παραμυθιά.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θεατράκι της πόλης, ξεκίνησε με τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ πονκ). Στους αγώνες συμμετείχαν 28 ερασιτέχνες αθλητές (16 στη μεγάλη κατηγορία και 11 παιδιά δημοτικού).

Στη συνέχεια εκ μέρους της ΚΝΕ την κεντρική ομιλία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά πραγματοποίησε το στέλεχος της οργάνωσης Νίκος Σαμαράς και με το πέρας της ομιλίας προβλήθηκε το βίντεο για τα 50 χρόνια ΚΝΕ. Στο τέλος έγινε πάρτι νεολαίας με μουσική που επέλεξαν φίλοι και μέλη της οργάνωσης. Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο χώρο λειτούργησε ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος.

Το Φεστιβάλ συνεχίζει το ταξίδι του την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Σεπτέμβρη στο πάρκο Λιθαρίτσια στα Γιάννενα όπου την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  Stand up commedy με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη (Ελληνοφρένεια) και συναλαυλία με τον Εισβολέα και το Σάββατο μεγάλη συναυλία με το Μίλτο Πασχαλίδη και κεντρική πολιτική ομιλία του Δημήτρη Αρβανιτάκη μέλους του Π.Γ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε.

In this article

Join the Conversation