Άποψη: Περί κομμουνισμού… Του Γρηγόρη Μάρκου

Επιστολή

Απεφάνθη ο Κομμουνισμός ως ο καρκίνος της Ανθρωπότητας

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

Σε δύο χρόνια κλείνω τον αιώνα. ‘Εχω υποχρέωση για ότι έζησα στη σκληρή μου και μαύρη ζωή να το αναφέρω, για να μην το πάθουν και νέες γενιές.

Έζησα τη Δικτατορία του Μεταξά και τα γεγονότα του πολέμου, το πραξικόπημα του γέρου της Δημοκρατίας από τη Φρειδερίκη. ‘Έζησα την κατοχή από τους Ιταλούς και Γερμανούς και όλα τα γεγονότα της εποχής εκείνης. Διάβασα μέχρι τώρα 110 βιβλία διαφόρων ιστορικών συγγραφέων και έβγαλα ένα συμπέρασμα από την εποχή του “Οθωνα” έως τα γεγονότα του 22.

Αιτία των γεγονότων ήταν οι βασιλιάδες και η αδιάλλακτη τότε δεξιά στους εμφίλιους πολέμους. Καταστροφές μέχρι το 1940 και μετά η Ελλάδα υπέφερε από το ΚΚΕ έως το 1950 απελευθερώθηκε από τον Κομμονιστικό ζυγό που έφερε τη χώρα χρόνια πίσω.

Αιματοκύλισε τη χώρα για χάρη του Ζαχαριάδη- Ιωαννίδη και Σία. “Ήθελαν να μας πάνε στον Παράδεισο του Στάλιν, ‘του προτού γίνει ο Κομμουνισμός η χώρα Ρωσία ήταν ο σιτοβολόνας όλης της Ευρώπης των Βαλκανίων, και μετά παρακαλούσαν τους Αμερικανούς, τον Καναδά για σιτάρι. Γιατί ; Αυτό δίδαξε το καθεστώς με τόσα εκατομμύρια εγκλήματα , πείνα, φοβία, και κράτησε και τις λαϊκές δημοκρατίες με τα τανκς και σφαγές. “Ηρθε η ώρα όμως οι λαϊκές δημοκρατίες και Ρωσία σε ένα βράδυ να καταρρεύσουν. Οι λαοί Θέλουν ελευθερία και όχι πιέσεις , Θέλουν εργασία και να κερδίζουν από τον κόπο τους και όχι Μαύρη εκμετάλλευση. Θέλουν ελευθερία έκφρασης και όχι χαλινό και μαχαίρι. Ευτυχώς όλη η ανθρωπότητα κατάλαβε και τους έστειλε στον αγύριστο. Μόνο ένας τρελός βρίσκεται ακόμη με το πιστόλι στον κρόταφο, Βόρειος Κορέα, μέχρι να φάει και αυτός μια μέρα το κεφάλι του.

Επομένως απεφάνθη ο Κομμουνισμός, το πιο μαύρο καθεστώς. Και διαπίστωσα διαβάζοντας ένα βιβλίο του Τάκη Λαζαρίδη, Κομμουνιστής από κούνια, σε όλη του τη διαδρομή, τον αγώνα, καπετάνιος του Ελλάς,

Επονίτης, εγκληματίας, χωρίς λόγο κατηγορούμενος με το Μπελογιάννη εις Θάνατο και γλίτωσε όπως ο ίδιος γράφει. Είχε Θύμα πατέρα και μάνα και τη γλίτωσε , τώρα κατάλαβε πόσα κακά έκανε στον κόσμο για χατήρι του Ζαχαριάδη, να φέρει τον παράδεισο στη χώρα.

Και τώρα συνιστώ σε όλους τους νέους να μένουν μακριά από Αριστερά Κόμματα . Επίσης διάβασα ένα βιβλίο της Μαργαρίτας Λαζαρίδου, Στρατοδίκης του Βουνού. Από το Ζαχαριάδη όλοι αδέρφια, ξαδέρφια οικογενειακώς έπεσαν για τον αγώνα, και δεν ήξεραν γιατί πολεμούσαν. Και μετά που έφυγε έγραψε ένα συνταρακτικό βιβλίο με τίτλο Αίμα και δάκρυ. ‘Οσοι νέοι θέλουν να μάθουν τι εστί Κομμουνισμός, εδώ είναι η τρομερή αλήθεια από αγωνιστές της αριστεράς.

Γι’ αυτό η νεολαία μας ας προσέχει αυτά τα διδάγματα , να μην ξαναθρηνήσουμε χιλιάδες παλικάρια, αμφότεροι και γιατί για να μείνει αρχηγός ο Ζαχαριάδης παιδί του Στάλιν, και του Μπέρισα, γράφω γιατί έζησα το συμμοριτοπόλεμο 4 χρόνια και από τη μονάδα μου γυρίσαμε 7 από τους 230. Λοιπόν ποτέ ξανά αριστερά, μας το γράφουν αυτοί που την έζησαν.

Με απόλυτη ειλικρίνεια
Γρηγόριος Μάρκου

In this article

Join the Conversation