Αντιδρούν στο νέο ασφαλιστικό οι συνταξιούχοι της Θεσπρωτίας

Συντονίζονται οι συνταξιουχικές οργανώσεις το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Ηγουμενίτσας

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, OAEΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ-ΝΑΤ, ΠΣΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ, ΠΟΣΕ-ΕΤΕΑΕΠ και ΕΣΤΑΜΕΔΕ μπροστά στην νέα επέλαση για την κατάργηση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος που ετοιμάζει η κυβέρνηση της Ν.Δ, παίρνοντας τη σκυτάλη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί κοινό αγώνα με την οργάνωση Συλλαλητηρίων σε όλες τις πόλεις της χώρας μας για το Σάββατο 30.11.19.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους γιατί δεν είναι μόνο το δικαίωμα στην σύνταξη. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την υγεία-πρόνοια . Αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους Επαγγελματίες ΕΒΕ, όλο τον εργαζόμενο λαό.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις του Νομού Θεσπρωτίας καλούμε ΟΛΟΥΣ συνταξιούχους και εργαζόμενους το Σάββατο 30/11/2019 και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο της Ηγουμενίτσας.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Υ.

In this article

Join the Conversation