ΒΙΝΤΕΟ | Εγκαινιάστηκε η 28η έκθεση της “Φλόγας” για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο

Παρουσία των αρχών του νομού

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Κυριακής στο πνευματικό κέντρο “Πάνθεον”, η 28η έκθεση χειροτεχνημάτων του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” , που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να στηριχθούν τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά αξιέπαινη πρωτοβουλία, που αντέχει μέσα στο χρόνο λόγω του φιλανθρωπικού της σκοπού. Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Ντελής, πλαισιούμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο και αρχιερατικό επίτροπο Ηγουμενίτσας π. Ελευθέριο Κωνσταντή, τον π. Αδάμ Δημητρίου και το διάκονο π. Λάμπρο Παπαπάσχο.

Παρόντες στην τελετή εγκαινίων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη, η πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ο πρόεδρος της “Αριάδνης” Δημήτρης Δημάκος,  περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών κ. ά.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Από 24 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019
Δευτέρα εώς Σάββατο: 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 4μ.μ.-9 μ.μ.
Κυριακή: 11 π.μ. 9 μ.μ.

Βίντεο απο την τελετή των εγκαινίων και απο τους χαιρετισμούς των επισήμων, από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλμαντζή:

Η.Μ

In this article

Join the Conversation