ΛΑΑΑΣ Θεσπρωτίας | Συντονισμός δράσεων για πρόσφυγες – μετανάστες και για αλληλεγγύη στους λαούς της Λατινικής Αμερικής

Σύσκεψη σήμερα Δευτέρα στις 19.30

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλεί οργανώσεις , συλλογικότητες και ανένταχτους αγωνιστές σε σύσκεψη τη Δευτέρα το απόγευμα 7.30 στο πρώτο Δημ. Σχολείο Ηγουμενίτσας για να παρθούν πρωτοβουλίες σε δύο θέματα:

  • Αλληλεγγύη στους λαούς της Λατινικής Αμερικής που βγαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους σε Βολιβία- Χιλή -Ισημερινό παλεύοντας ενάντια στην καταπίεση , στον φασισμό και ιμπεριαλισμό για λευτεριά και ανεξαρτησία, μετρώντας εκατοντάδες νεκρούς και δολοφονημένους.
  • Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες -μετανάστες με στόχο να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με απόψεις και κινήσεις που εκδηλώνουν εθνικιστικό μίσος και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα με αφορμή την πιθανή δημιουργία κλειστού κέντρου- φυλακής προσφύγων- μεταναστών στην περιοχή μας. Απαραίτητο να υπάρξει συγκροτημένη πρωτοβουλία (συγκέντρωση ή ό,τι άλλο εκτιμηθεί) με πλατύ χαρακτήρα έκφρασης αλληλεγγύης και καλέσματος του δημοκρατικού κόσμου να αντιταχτεί και να απομονώσει τα ακροδεξιά φασιστικά κηρύγματα που εμφανίζονται ανοιχτά ή καλυμμένα.

In this article

Join the Conversation