ΒΙΝΤΕΟ | Με δυνατά μηνύματα η εσπερίδα για την ασφαλή οδήγηση και τα τροχαία δυστυχήματα

Οι προσωπικές εμπειρίες και τα συμπεράσματα

Με την συμμετοχή πλήθους παρευρισκόμενων, πραγματοποιηθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, η ενημερωτική εκδήλωση για την ασφαλή οδήγηση και τα τροχαία δυστυχήματα.

Μέσα από αφηγήσεις προσωπικών εμπειριών άλλα και διαδραστικών παρουσιάσεων με τους παρευρισκόμενους, μεταδόθηκαν δυνατά μηνύματα για την ασφαλή οδήγηση, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων σε όλη την διάρκεια της εσπερίδας.

Για τις προσωπικές τους εμπειρίες μίλησαν οι:  ο Αλέξανδρος Ντούκας, επιβιώσας σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος, η Γιώτα Παπαπάσχου, γονέας ενήλικων παιδιών που οδηγούν και ο Δημήτριος Κάλλος, Μαθητής Λυκείου-έφηβος οδηγός.

Για την ασφαλή οδήγηση μίλησαν: η Υπαστυνόμος Α΄ της Διεύθυνση Τροχαίας Άννα Παναγιωτοπούλου, η Αριάνα Ταπραντζή, Ειδικευόμενη Ψυχίατρος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ο Βασίλειος Στρουγγάρης, προϊστάμενος παραγωγής εργοστασίου Θεσσαλονίκης για τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ και ο Χρήστος Αθανασίου, εκπαιδευτής οδηγών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση  που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο ιατρός Αλέξανδρος Μούκας, υπό την αιγίδα του δήμου Σουλίου

In this article

Join the Conversation