O Κώνσταντινος Τζοβάρας απο τη Καλλιθέα Παραμυθιάς νεος προεδρος του ΟΛΗΓ

Συντάκτης: Β. Αναστασίου, Ράδιο Ηγουμενίτσα Ένα χρόνο, περίπου, μετά από την παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και μόνο μετά από πιέσεις της Τρόικας για μικρά...

Συντάκτης: Β. Αναστασίου, Ράδιο Ηγουμενίτσα

Ένα χρόνο, περίπου, μετά από την παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και μόνο μετά από πιέσεις της Τρόικας για μικρά και ευέλικτα Διοικητικά Συμβούλια σε ΔΕΚΟ και Οργανισμούς, ώστε να διευκολυνθούν οι αποκρατικοποιήσεις τους, το Υπουργείο αποφάσισε να ορίσει τον νέο Διευθύνων Σύμβουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, έως το τέλος του μήνα θα οριστεί και επίσημα, τόσο στην θέση του Διευθύνων αλλά και του Προέδρου του ΟΛΗΓ ο κ. ΚώνσταντινοςΤζοβάρας!

Ο κ. Τζοβάρας έχει καταγωγή από την Θεσπρωτία και συγκεκριμένα από το χωριό Καλλιθέα (Τσουρίλα) του Δήμου Σουλίου. Είναι μηχανικός στο επάγγελμα και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σαν ανώτατο στέλεχος στο Υπουργείο Οικονομικών! Στο παρελθόν βρέθηκε και στις Βρυξέλλες, υπεύθυνος για θέματα λιμενικής πολιτικής!

In this article

Join the Conversation