Κάλεσμα της Περιφέρειας για συμμετοχή στην Τουριστική Έκθεση ITB Berlin

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Έκθεση «ITB Berlin» που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου 2012 στo Βερολίνο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται: Η...

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Έκθεση «ITB Berlin» που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου 2012 στo Βερολίνο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται: Η συμμετοχή εντάσσεται στο σχεδιασμό της Περιφέρειας για την προβολή της Ηπείρου σε στοχευμένες Διεθνείς Εκθέσεις, προκειμένου να δημιουργηθούν ενθαρρυντικές προοπτικές για την προώθηση και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. Η αποκόμιση του μεγαλύτερου δυνατού οφέλους και της προσέλκυσης τουριστών από την Γερμανική αγορά, προϋποθέτει και την οργανωμένη παρουσία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στην «ITB Berlin» κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία μας, καλούνται να συνδράμουν στην εκπροσώπηση της περιοχής μας στην έκθεση με:

• Έντυπο και οπτικοακουστικό διαφημιστικό υλικό
• Λειτουργικά ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών
• Aνθρώπινο δυναμικό

Επισημαίνεται ότι το έντυπο υλικό θα πρέπει να παραδοθεί στη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας (Διοικητήριο) γραφείο 220 μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012.

In this article

Join the Conversation