BINTEO: Κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας μες κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Λασιθίου Τομεάρχη Εμπορικής Ναυτιλίας και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη. Στην...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας μες κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Λασιθίου Τομεάρχη Εμπορικής Ναυτιλίας και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Πρεβέζης Δημήτρης Τσουμάνης, ο πρώην υπουργός οικονομικών Αντώνης Μπέζας, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βερζεβάνης, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΝΔ Λάμπρος Ζωγράφος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής Κώστας Μπέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη, Νίκος Κατσιος και  Δημήτρης Δημάκος, ο πρώην νομάρχης Βασίλειος Γιογιακας, οι πρώην Δήμαρχοι Αθανάσιος Παππάς, Βαγγέλης Μάστορας, Μηνάς Δομάζος και Αντώνιος Νάστας, ο πρόεδρος της ΤΟ Παραμυθιάς Ανδρέας Μπολότσης και μέλη των δημοτικών συμβουλίων των τριών δήμων της Θεσπρωτίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Βαγγέλη Αναστασίου, μπορείτε να δείτε τι συνέβη στη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας:

In this article

Join the Conversation