Κώστας Πανταζής: Γουστάρω μια κυβέρνηση Αριστεράς, παρά μια συγκυβέρνηση με τη Δεξιά

«Γουστάρω μια κυβέρνηση Αριστεράς, παρά μια συγκυβέρνηση με τη Δεξιά. Ο Βενιζέλος έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, έχει ευθύνη να δώσει την δική του σφραγίδα αν δεν...

«Γουστάρω μια κυβέρνηση Αριστεράς, παρά μια συγκυβέρνηση με τη Δεξιά. Ο Βενιζέλος έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, έχει ευθύνη να δώσει την δική του σφραγίδα αν δεν το κάνει δυστυχώς και για την παράταξη και για τον ίδιο τα πράγματα δεν θα είναι καλά» τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει συνολική ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Παραμυθιώτης Γενικός Γραμματέας Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής στο Lay –out Radio και την εκπομπή «Πάμε Κάλπη»
 
Ο Κώστας Πανταζής αναφέρθηκε στην ήττα του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές και την επιστολή που έστειλε μαζί με άλλα 12 στελέχη και βουλευτές του κόμματος στον Ε.Βενιζέλο λίγο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε με καυστικό τρόπο τον «γάμο» Σαμαρά-Μπακογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι γάμοι στη ΝΔ προκαλούν πολλά μειδιάματα τελευταία , αυτά γίνονται για μια συγκυριακή αντιμετώπιση, δεν έχουν βάθος». Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μνημόνιο και το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου. Τέλος ο Κώστας Πανταζής εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, τονίζοντας όμως παράλληλα την ανάγκη ανανέωσης και αλλαγής του ΠΑΣΟΚ.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο ΗΧΗΤΙΚΟ που ακολουθεί:

In this article

Join the Conversation