Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Ανασυγκρότηση με πανστρατιά

Με το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, άλλαξε ό πολιτικός χάρτης της χώρας. Έπαψε πια να υπάρχει το παλιό διπολικό πολιτικό σύστημα. O λαός έδειξε πως θέλει...

“Πηγαίνοντας προς τις εκλογές ανασυγκροτούμε την Παράταξη. Έχουμε σε εφαρμογή το μεγάλο σχέδιο της αναγέννησης της Κεντροαριστεράς. Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση αυτή στα χέρια μας, οι πολίτες του χώρου, οι πολίτες της Παράταξης, για να πετύχουμε τους εκλογικούς μας στόχους, για να έχουμε ισχυρή παρουσία σε όλη την Ελλάδα και για να ξαναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ το λαϊκό, το πατριωτικό, το κεντροαριστερό, της δημοκρατικής παράδοσης. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του 13%. Είναι το ΠΑΣΟΚ που εκφράζει την κεντρική τάση της ελληνικής κοινωνίας, την ψυχή του ελληνικού λαού. Αυτό είναι το δικό μας ΠΑΣΟΚ, η δική μας Δημοκρατική Παράταξη. Η μόνη πολιτική λύση είναι αυτή που προτείνουμε και την προτείνουμε με θάρρος. Έχει σημασία η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ψήφος ασφάλειας, προοπτικής, ελπίδας”, κατέληξε ο κ. Αλευράς.

Σαν Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, θεωρούμε ότι στην εποχή του μνημονίου, του προγράμματος στήριξης και της δανειακής σύμβασης, υπάρχουν περιθώρια άσκησης πολιτικής, υπάρχουν περιθώρια επιλογών με ιδεολογικό και ηθικό χρώμα, υπάρχει περιθώριο να μιλήσουμε πράγματι για ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανόρθωσης της πατρίδας μας.

Στη πολιτική αυτή διαδικασία που αποτελεί και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για το ΠΑΣΟΚ στο Νομό, παρευρέθησαν εκτός του κ. Αλευρά οι:

1. Γεωργίου Ιωάννης
2. Γκορέζης Χρήστος
3. Γόγολος Ιωάννης
4. Δημητρίου Κωνσταντίνος
5. Δημητρίου Φώτης
6. Καραγιάννης Ιωάννης
7. Κάτσινος Γεώργιος
8. Κάτσινος Μιχάλης
9. Κάτσιος Χρήστος
10. Κουτούκης Σωτήριος
11. Κολιογιάννη Δήμητρα
12. Κωστάρας Σταύρος
13. Κώστας Παναγιώτης
14. Κώστας Σπύρος
15. Λιάκος Ηλίας
16. Λιάκος Πέτρος
17. Μαμούρης Δημήτρης
18. Μητσιώνης Ερρίκος
19. Μπάντιος Νίκος
20. Μπέλλος Λεωνίνας
21. Μπέλλος Θεοφάνης
22. Μπόλωσης Θωμάς
23. Μπότος Σπύρος
24. Μπραϊμη-Μπότση Σταυρούλα
25. Ντίνης Ηλίας
26. Πανταζής Σπύρος
27. Παππάς Θωμάς
28. Πάσχος Αλέκος
29. Σιάκος Σπύρος
30. Σιντόρης Γεώργιος
31. Σπυρόπουλος Βασίλης
32. Σπυρόπουλος Νίκος
33. Τζάνης Ιωάννης
34. Τζοβάρας Παναγιώτης
35. Τζώρτζης Ευάγγελος
36. Τσουμέτης Παναγιώτης

Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

In this article

Join the Conversation