H ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για το αποτελεσμα των εκλογών

Στις χθεσινές εκλογές, ο Ελληνικός Λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Στο ίδιο κλίμα και τα αποτελέσματα στον Νομό μας,...

Στις χθεσινές εκλογές, ο Ελληνικός Λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Στο ίδιο κλίμα και τα αποτελέσματα στον Νομό μας, με την βουλευτική έδρα να παραμένει στην Ν.Δ. Σήμερα, πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τους στόχους μας, μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει δύναμη ευθύνης. Η δύναμη για να βγούμε το ταχύτερο δυνατό από την κρίση. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν την παράταξη και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τα κομματικά στελέχη, τους υποψηφίους βουλευτές κυρίως όμως τον Θεσπρωτικό λαό που με πλήρη συνείδηση εμπιστεύτηκε την Ν.Δ. με την ψήφο του. Ανεξάρτητα από το ποιοι μας ψήφισαν ο μοναδικός βουλευτής του Νομού εκπροσωπεί όλο τον λαό του Ν. Θεσπρωτίας και αυτόν θα υπηρετήσουμε με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του.
   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

In this article

Join the Conversation