Ξεκαθάρισμα στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Σε αργία 2 ιατροί.

Με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρου Δερδεμέζη, δύο ιατροί του νοσοκομείου τίθενται σε αργία για διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη περίπτωση αφορά  58χρονο γυναικολόγο που είχε συλληφθεί...

Με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρου Δερδεμέζη, δύο ιατροί του νοσοκομείου τίθενται σε αργία για διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη περίπτωση αφορά  58χρονο γυναικολόγο που είχε συλληφθεί στο Νοσοκομείο με την κατηγορία ότι είχε ζητήσει και τελικά πειρε φακελάκι απο ηλικιωμένη με το ποσό των τριακοσίων ευρώ, το οποιο  προσημειώθηκε και την ώρα που το παρέδιδε στον γυναικολόγο ο γιος της ασθενούς, ο ιατρός συνελήφθη. Ο γυναικολόγος μετά και την απολογία του, είχε αφεθεί ελεύθερος από τον Εισαγγελέα, ορίζοντας τακτική δικάσιμο, ενώ την επόμενη ημέρα είχε επιστρέψει στην εργασία του στο Νοσοκομείο.Ο συγκεκριμένος από σήμερα είναι σε αργία για ένα μήνα, μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Σε αυτοδίκαιη αργία τίθεται και ο διευθυντής της οφθαλμολογικής του ίδιου Νοσοκομείου με βάση την Ένορκη Διοικητική Εξέταση και το πόρισμα που είχε εκδοθεί στο παρελθόν. Μεταξύ των άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιευτηκαν σε διάφορα μέσα αλλα και δελτία ειδήσεων, από την έρευνα προέκυψε ότι ο διευθυντής της οφθαλμολογίας προμηθεύονταν και ακριβά υλικά τα οποία απλά τα αποθήκευε και δεν χρησιμοποιούσε.

 

In this article

Join the Conversation