ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσίαση του βιβλίου “Η Μάχη της Σκάλας και η Απελευθέρωση της Παραμυθιάς”

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της Παραμυθιάς από τους Βαλκανικούς πολέμους, η παρουσίαση από τον Δήμο Σουλίου, του βιβλίου που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης...

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της Παραμυθιάς από τους Βαλκανικούς πολέμους, η παρουσίαση από τον Δήμο Σουλίου, του βιβλίου που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Τσαμάτος με τον τίτλο «Η Μάχη της Σκάλας και η Απελευθέρωση της Παραμυθιάς. Νοέμβριος 1912 – Φεβρουάριος 1913».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραίμη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης, ο Προεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Χαράλαμπος Παντελής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Κωνσταντίνος Σιντόρης, εκπρόσωπος του διοικητή της 8ης μεραρχίας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Κρητών Ηπείρου, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, και πλήθος κόσμου.

Στο βίντεο που ακλουθεί μπορείτε να δείτε τι συνέβη το πρωί της Κυριακής στο θέατρο Καρκαμίσι.


In this article

Join the Conversation