O Θωμάς Δημητρίου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας με τον Γιώργο Ζάψα +BINTEO

Ο Γιώργος Ζάψας, υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ανακοίνωσε σήμερα το όνομα της Παράταξης καθώς και τα ονόματα των αντιπεριφερειάρχών. Η παράταξη ονομάζεται...

Ο Γιώργος Ζάψας, υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ανακοίνωσε σήμερα το όνομα της Παράταξης καθώς και τα ονόματα των αντιπεριφερειάρχών.

Η παράταξη ονομάζεται «Συμμαχία Ηπειρωτών» και το έμβλημά της χαρακτηρίζεται από τη βαλανιδιά. Σήμα κι όνομα είναι εμπνευσμένα από την ιστορία της Ηπείρου όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στη Θεσπρωτία ειναι ο Θωμάς Δημητρίου, συνταξιούχος μαθηματικός.  Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα Γιάννινα είναι ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης, πρώην δήμαρχος Κόνιτσας και περιφερειακός σύμβουλος, στην Άρτα ο Κώστας Χαμπίπης, προιστάμενος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και στην Πρέβεζα ο βιολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζιάκκας και στη Θεσπρωτία ο Θωμάς Δημητρίου, συνταξιούχος μαθηματικός.

Ο Γιώργος Ζάψας βρέθηκε και στο ARTtv και την εκπομπή Ελεύθερα του Βαγγέλη Μάστορα και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την συνέντευξη:


In this article

Join the Conversation