Διαζύγιο ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτιας με Γιώργο Ζάψα

Τα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ  Θεσπρωτίας, μετά τη δημόσια ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Ηπείρου με τον συνδυασμό του κ. Γεώργιου Ζάψα, έχοντας υπόψη 1.    Το...

Τα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ  Θεσπρωτίας, μετά τη δημόσια ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Ηπείρου με τον συνδυασμό του κ. Γεώργιου Ζάψα, έχοντας υπόψη

1.    Το γεγονός ότι ο κ. Γεώργιος Ζάψας αθέτησε την συμφωνία συνεργασίας των παρατάξεων «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» και «Ήπειρος των Οριζόντων» για κοινή κάθοδο στις εκλογές για την Περιφέρεια Ηπείρου, συμφωνία που είχε ως βασική προϋπόθεση την επιλογή υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών των τεσσάρων (4) Περιφερειακών Ενοτήτων (Νομών)  της Ηπείρου από τις προτάσεις των Νομαρχιακών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ.

2.    Το ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γ. Ζάψας αγνόησε τις προτάσεις μας για ένα ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας πλήρως ανανεωμένο, ενωτικό και αντιπροσωπευτικό των θέσεων της Δημοκρατικής Παράταξης για την Αυτοδιοίκηση , της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου.

3.    Το ότι προχώρησε σε μονομερή –  και χωρίς προηγούμενη συνεννόηση – ανακοίνωση, ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας, κομματικού στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ. , αγνοώντας την πρόταση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, όπως είχε συμφωνηθεί.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1.    Καταγγέλλουμε δημόσια την ανεύθυνη στάση και πολιτική συμπεριφορά του κ. Γεωργίου Ζάψα και όσων εμπλέκονται στις διεργασίες για τον τορπιλισμό της συνεργασίας των δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.

2.    Δηλώνουμε την πλήρη αποστασιοποίηση της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας από τη στήριξη και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο που διαμορφώνεται ερήμην μας.

3.    Ζητούμε την έκτακτη σύγκλιση της Π.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηπείρου για τη διαμόρφωση κοινής στάσης όλων των Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Ήπειρο.

4.    Καλούμε τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ που προέρχονται από την Ήπειρο και τους Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηπείρου να λάβουν θέση και να τοποθετηθούν δημόσια.

5.    Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν συμμετέχουμε σε πολιτικές ίντριγκες, δεν επικροτούμε παλαιοκομματικές συμπεριφορές και δεν μας εκφράζουν τέτοιου είδους ενέργειες.

Η  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΑ.ΣΟ.Κ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!