Πανηγυρικό μήνυμα αμυντικής φιλίας και επίθεση συνεργασίας με πολλούς αποδέκτες….

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς στο κέντρο «Status» και εκτός από τον εορταστικό της χαρακτήρα εκπέμφτηκαν και πολυσήμαντα μηνύματα φιλίας, συνεργασίας και έκκλησης...

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς στο κέντρο «Status» και εκτός από τον εορταστικό της χαρακτήρα εκπέμφτηκαν και πολυσήμαντα μηνύματα φιλίας, συνεργασίας και έκκλησης για συμπαράσταση, απευθυνόμενα σε διάφορους αποδέκτες.

Στην κοπή της πίτας παρευρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Παραμυθιάς Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη Πασχάλη, εκπρόσωποι τοπικών αθλητικών σωματείων και άλλων μαζικών φορέων καθώς και μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Η κυρία Δήμαρχος Παραμυθιάς απευθύνοντας χαιρετισμό δεσμεύτηκε για βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς «49 Προκρίτων».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου, Θωμάς Οικονόμου, ευχαρίστησε για την χορηγία δωροεπιταγών τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία Κων/νο Βέρμπη, ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ «Άριστα», οι οποίες παραδόθηκαν στους τυχερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την επίκαιρη και διαχρονική περικοπή του συγγραφέα Ν. Καζαντζάκη «μη καταδέχεσαι να ρωτάς αν νικήσουμε ή θα νικηθούμε, πολέμα».

ΑΠΣ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation